Skip to content

BlendsBlog

·
8 december 2022

Op zoek naar de perfecte champagne

  Het bruizende Franse goud. Wie houdt er niet van. Helemaal in deze decembermaand mag een goed glas champagne natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor de gelegenheid schreef Jasper van Berghorst & Bos Wijnen – één van onze leveranciers – voor…

·
17 maart 2022

Bawykov Zalm | must-taste voor zalm liefhebbers

  Heerlijke visgerechten, ze mogen niet ontbreken op de kaart. Althans, wij zijn dol op een stukje bewuste vis. We werken het liefst met de mooiste ingrediënten. Niet verwonderlijk dus dat je de Bawykov Zalm op onze kaart vindt. Met…

·
24 november 2021

Blend goes wild

  Traditiegetrouw start het wildseizoen op 15 oktober. Eén van de mooiste seizoenen voor culinair Nederland. Dit is het moment dat alle wildsoorten, op de ree na, bejaagd mogen worden. Ree is wat ze noemen “zomerwild”. Wild, het perfecte comfort…

·
1 september 2021

Gin-To, onze favo.

  Wij zijn dol op mixen. Zo zijn we continu op zoek naar de perfecte blend voor ons restaurant, maar man we zijn óók dol op mix drankjes. Gin-To, onze officiële favo. En als je ergens zo fan van bent,…

Back To Top