Skip to content

 

Heerlijke visgerechten, ze mogen niet ontbreken op de kaart. Althans, wij zijn dol op een stukje bewuste vis. We werken het liefst met de mooiste ingrediënten. Niet verwonderlijk dus dat je de Bawykov Zalm op onze kaart vindt. Met dit prachtige stukje vis weten we zeker dat we het beste in huis halen voor onze gasten.

Ready voor de Blend Experience?

Bawykov who?
Bawykov, een heus begrip in de zalmwereld. Deze zalm wordt gehaald uit de fjorden van de Faroe Islands of uit de forden van Noorwegen. Zeg je Bawykov dan zeg je automatisch “superior quality”. Ze dragen namelijk het belangrijke ASC-keurmerk. Dat wil zeggen dat alleen de allerbeste kwaliteit Salmo Salar zalm in aanmerking komt voor Bawykov.

100% ambachtelijk gerookte zalm
Deze zalm wordt gerookt naar recept van SVH Meesterkok Rien Heemskerk. Hij rookt al meer dan 25 jaar de Bawykov en heeft zijn weg gevonden naar vele restaurantkeukens in Nederland. Chef-koks kiezen bewust voor Bawykov wanneer zij kiezen voor een recept met gerookte zalm op de kaart. Dat zegt genoeg.

Puur
Wij zijn dol op experimenteren met ingrediënten. We zoeken allerlei mogelijke manieren om ze te bereiden en zo waanzinnige combi’s te maken. Maar, niet voor de Bawykov. Iets dat zo voor zichzelf spreekt, moet je laten voor wat het is: een heerlijk stukje gerookte zalm. Vers, de beste kwaliteit en naar heerlijk recept. Hij heeft zijn plekje veroverd op de kaart…

Fijne wijn combinatie
Zeg je duurzame landbouw, dan zeg je Robert Eden: zijn wijnen zijn biologisch en Demeter gecertificeerd. Vanuit zijn visie dat wijn groeit en niet gemaakt wordt, verbouwt hij al meer dan 20 jaar de heerlijkste druiven in La France. Het ideale klimaat zorgt ervoor dat ze uitstekend kunnen rijpen: warme zon afgewisseld met koele winden vanuit de Middelandse zee. Laat de Maris vermentino, een heerlijke natuurwijn, nu perfect passen bij de Bawykov. Een goddelijke combinatie die je écht wil proeven.

BAWYKOV – KROKANTE PIZZA | YUZU | BASILICUM

Lekker eten in Winterswijk
Er staan natuurlijk ook heerlijke vlees- en vegetarische gerechten op onze kaart. Proef ze zelf aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. Geniet van heerlijk eten in een fijne ambiance en een nog fijner interieur. De gerechten ter grootte van een tussengerecht lenen zich uitermate om met elkaar te delen én dus extra veel van de kaart te kunnen proeven. Want zeg nu zelf, kiezen tussen lekker en lekker kan soms best lastig zijn.

Back To Top