Skip to content

Iets te vieren?

Dan ben je bij Blend61 – met een ruime feestzaal, vriendelijk en enthousiast personeel, hoogstaande catering en parkeergelegenheid in de buurt – aan het juiste adres! Voor welke gelegenheid het is ook is, wij maken er iets bijzonders van. Vaste pakketten? Daar doen wij niet aan. Maatwerk it is. Lang verhaal kort, wij hebben alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Loop bij ons binnen en kom direct de sfeer proeven. Of maak eerst een afspraak via info@blend61.nl. Wij maken graag een voorstel op maat.

Verjaardag

Jarige Job of Jet opgelet, een te gekke verjaardag vier je bij Blend61. Wij horen graag wat jouw wensen zijn, zodat het er eentje wordt voor in de boeken. Groots of juist klein en intiem, met een DJ of een band, met een thema of helemaal afgestyled. You name it, ons is niets te dol. 

Bedrijfsfeest

Work hard, play harder. Een personeelsfeest is de manier om samen successen te vieren, met elkaar te verbinden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een sfeervol feest met je personeel, van grote groepen tot intiemere gezelschappen. We denken graag met je mee en ontzorgen in alles. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

Jubileum

Een mijlpaal? Dat mag gevierd worden. Wij gaan graag voor je aan de slag, zodat het helemaal jouw feestje wordt. Ons doel? Zorgen dat jij kunt genieten, een fantastische dag of avond hebt én herinneringen maakt voor het leven. Of het nu een persoonlijk jubileum, zakelijk jubileum of huwelijksjubileum is, wij geven het graag de juiste invulling.

Vergaderen

Misschien iets minder feestelijk, maar ook voor een vergadering zit je bij ons goed. We richten de vergaderzaal naar wens in, zodat jij efficiënt en prettig kunt vergaderen met jouw gezelschap. Indien gewenst kunnen we zorgen dat de ruimte beschikt over de juiste techniek voor presentaties. Iets lekkers voor bij de heerlijke Beukenhorst koffie, samen lunchen of afsluiten met een diner? We regelen het graag.

Lijkt dat je wel wat?

Dat komt goed uit, want wij nemen jou alles met liefde uit handen. Neem contact op voor het maken van een afspraak of wandel gezellig binnen. Kun je direct een kijkje nemen in de sfeervolle feestzaal.

Back To Top