skip to Main Content

Een warm welkom vanuit de keuken, leuk dat u er bent!

Op de menukaart onze favoriete smaken en ingrediënten van dit seizoen, alle gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Deze kunnen allemaal individueel besteld worden, maar zijn ook uitermate geschikt om te delen.

Daarnaast serveren wij een 4, 5 of 6 gangen Blend 61 menu. Onze keuken verrast u graag met de mooiste en meest smaakvolle gerechten en ingrediënten van het moment. Uiteraard houden we rekening met uw dieetwensen.

Vooraf bij het aperitief

  • Geay oester p. stuk

    naturel of Blend 61 style met gin en basilicum

    3,25
  • Gemarineerde olijven

    4,95
  • Broodplankje

    kruidenzout, olijfolie, boter

    6,50
  • Kroepoek & wonton

    met dips

    6,25
  • Charcuterie, verschillende soorten ham en worst

    Cecina de leon, ambachtelijke runder pastrami
    Salchichon iberico de bellota, Coppa di Parma
    (ook mogelijk om per soort te bestellen)

    9,75
  • BLEND SPECIAL

    gin | tonic | sechuan | sinaasappel

    10,50
  • MVSA TOEKAN CAVA

    Aardbei, framboos, heerlijke rosé bubbel.
    Een feestje elk moment van de dag

    4,50

Blend 61 menu

  • 4-gangen

    42,50
  • 5-gangen

    49,50
  • 6-gangen

    55,50
  • Wijnarrangement

    per glas

    6,25
  • Proefglazen arrangement

    per glas

    3,50

BLEND'S PRIDES & SIDES

  • Kalfszwezerik

    appelstroop | gepofte wilde rijst | zoetzure wortel

    16,50
  • Van de Big green egg: dubbel Dutch dry-aged rib-eye 250 gr.

    Rutte single malt | polenta (ideaal om samen te delen)

    28,50
  • Friet Blend 61

    4,00
  • Salade met jonge kruidendressing

    4,00
  • Kraakverse seizoensgroenten

    5,00

Dinergerechten

  • Wildplankje

    Hertentartaar | coppa wildzwijn | bouillon | saucijsje | rilette

    12,-
  • Zalm 42ºC

    hollandaise | groene kruiden | bloemkool

    12,-
  • Ganzenlever

    blauwe bes | sinaasappel | brioche

    12,-
  • Hertentartaar

    gebrande zilverui | paddestoelenschuim

    12,-
  • Biet

    appel | balsamico

    12,-
  • Wild coppa

    coquilles | vadouvan | mango | passievrucht

    12,-
  • Ravioli

    pompoen | rivierkreeft | kerrie (vegetarisch optioneel)

    12,-
  • Parelhoen

    2 bereidingen | schorseneer | sinaasappel | kardemon

    12,-
  • Wildzwijn

    wang | rode kool | knolselderij

    12,-
  • Duif

    borstfilet | eendenlever | cranberry | witlof

    12,-
  • Schorseneer

    hoeve ei │ kriel | kruiden uit de tuin | hollandaise

    12,-
  • Zeebaars

    wortel | aardappel | sauce vierge

    12,-
  • Tournedos

    knolselderij | bleu d’ auvergne (1,50 supplement)

    12,-

Desserts

  • Chocoladetaartje

    vanille | noten | gedroogd fruit

    8,50
  • Citroentaartje

    citroen | tropisch fruit

    8,50
  • Hazelnoot

    chocolade | kastanje | vijg

    8,50
  • Kaasplateau

    2 soorten brood | sinaasappel | balsamico gel

    11,50
Back To Top