Diner (tot 20.00 uur)
Een warm welkom vanuit de keuken! Op de menukaart staan onze favoriete smaken en ingrediënten van dit seizoen, alle gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Deze kunnen allemaal individueel besteld worden, maar zijn ook uitermate geschikt om te delen.
Daarnaast serveren wij een 4- of 5-gangen Blend 61 menu. Onze keuken verrast graag met de mooiste en meest smaakvolle gerechten en ingrediënten van het moment. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.
B61 BITES
-
Pata negra (70g)
Bellota ham uit spanje
16,00 -
Gillardeau oesters per stuk
naturel of Blend style
4,00 -
Desembrood
olijfolie · roomboter
6,50 -
Kroepoek & wonton
met dips
7,00 -
Charcuterie Blend
Cecina de Leon · Salchichon Iberico · Prosciutto coppa di Parma
14,00
B61 EXPERIENCE MENU
-
4-gangen
55,00 -
4-gangen all-in experience
Glas champagne, 4-gangen, bijpassende wijnen, tafelwater, koffie/thee met friandises
100,00 -
5-gangen
67,00 -
5-gangen all-in experience
Glas champagne, 5-gangen, bijpassende wijnen, tafelwater, koffie/thee met friandises
120.00 -
Kaas van het Kaasatelier
extra 15,00 ipv dessert 7,00
-
Wijnarrangement 4 glazen
32,00 -
Wijnarrangement 5 glazen
40,00
B61 SIDES
-
Bimi
Met peterselie en gebakken uitjes
7,00 -
Witlof
met olde Remeker en bieslook
7,00 -
Little Caesar Salad
little gem · rucola · parmezaan · croutons · yoghurtdressing
6,00 -
Frieten van het friethoes
met huisgemaakte mayonaise
5,50 -
Krokant gebakken polenta
met truffel crème
5,00 -
Gebakken eendenlever
bij je gerecht
7,50
B61 STARTERS (koud)
-
Bawykov zalm
geitenkwark Brömmels · waterkers · tomaat · koolrabi
15,00 -
Blend steak tartare
MRIJ rund · aardappel · komkommer · jalapeñoschuim
15,00 -
Buratta a la Parmegianno (V)
groene asperge · basilicum · tomaat · Parmezaanse kaas
14,50 -
Eendenlever terrine
rode biet · balsamico · roze peper · brioche · braam
18,00 -
Ajo blanco & coquille
amandel · venkel · witte druiven · groene asperge · kruidenolie
17,50
B61 TUSSEN (warm)
-
Kalfszwezerik
winterwortel · appelstroop · saus Albufeira
20,00 -
Aubergine (V)
miso karamel · zwarte olijf · mierikswortel · vadouvan saus
17,00
B61 MAIN (warm)
-
Steak ossenhaas
zoete aardappel · bimi · peperjus · polenta gnocchi
26,00 -
Vis van de dag
krokant gebakken · antiboise · beurre noisette · kappertjes
21,00 -
Bloemkool (V)
gerookte amandel · yuzukosho · olde Remeker · couscous
18,00 -
Rib-eye (250 g)
dry aged double dutch beef · pomme Anne · Bearnaise saus
35,00 -
Eendenborstfilet
rode biet · toffee · balsamico · witlof · kardemom
24,00
B61 SWEETS
-
Chocoladetaartje
gedroogde vruchten crumble · tonkaboon ijs
10,00 -
Tiramisu
Amaretto · nashi peer · topinamboer · five spice
10,00 -
Citrus
mousse · sablé · yoghurt · rozemarijn
10,00 -
Kaas van het Kaasatelier
5 soorten · walnotenbrood · appelstroop
15,00