Skip to content

Diner (tot 20.00 uur)

Een warm welkom vanuit de keuken! Op de menukaart staan onze favoriete smaken en ingrediënten van dit seizoen, alle gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Deze kunnen allemaal individueel besteld worden, maar zijn ook uitermate geschikt om te delen.

Daarnaast serveren wij een 4- of 5-gangen Blend 61 menu. Onze keuken verrast graag met de mooiste en meest smaakvolle gerechten en ingrediënten van het moment. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

B61 BITES

  • Pata negra (70g)

    Bellota ham uit spanje

    16,00
  • Gillardeau oesters per stuk

    naturel of Blend style

    4,00
  • Desembrood

    olijfolie · roomboter

    6,50
  • Kroepoek & wonton

    met dips

    7,00
  • Charcuterie Blend

    Cecina de Leon · Salchichon Iberico · Prosciutto coppa di Parma

    14,00

B61 EXPERIENCE MENU

  • 4-gangen

    55,00
  • 4-gangen all-in experience

    Glas champagne, 4-gangen, bijpassende wijnen, tafelwater, koffie/thee met friandises

    100,00
  • 5-gangen

    67,00
  • 5-gangen all-in experience

    Glas champagne, 5-gangen, bijpassende wijnen, tafelwater, koffie/thee met friandises

    120.00
  • Kaas van het Kaasatelier

    extra 15,00 ipv dessert 7,00

  • Wijnarrangement 4 glazen

    32,00
  • Wijnarrangement 5 glazen

    40,00

B61 SIDES

  • Bimi

    Met peterselie en gebakken uitjes

    7,00
  • Witlof

    met olde Remeker en bieslook

    7,00
  • Little Caesar Salad

    little gem · rucola · parmezaan · croutons · yoghurtdressing

    6,00
  • Frieten van het friethoes

    met huisgemaakte mayonaise

    5,50
  • Krokant gebakken polenta

    met truffel crème

    5,00
  • Gebakken eendenlever

    bij je gerecht

    7,50

B61 STARTERS (koud)

  • Bawykov zalm

    geitenkwark Brömmels · waterkers · tomaat · koolrabi

    15,00
  • Blend steak tartare

    MRIJ rund · aardappel · komkommer · jalapeñoschuim

    15,00
  • Buratta a la Parmegianno (V)

    groene asperge · basilicum · tomaat · Parmezaanse kaas

    14,50
  • Eendenlever terrine

    rode biet · balsamico · roze peper · brioche · braam

    18,00
  • Ajo blanco & coquille

    amandel · venkel · witte druiven · groene asperge · kruidenolie

    17,50

B61 TUSSEN (warm)

  • Kalfszwezerik

    winterwortel · appelstroop · saus Albufeira

    20,00
  • Aubergine (V)

    miso karamel · zwarte olijf · mierikswortel · vadouvan saus

    17,00

B61 MAIN (warm)

  • Steak ossenhaas

    zoete aardappel · bimi · peperjus · polenta gnocchi

    26,00
  • Vis van de dag

    krokant gebakken · antiboise · beurre noisette · kappertjes

    21,00
  • Bloemkool (V)

    gerookte amandel · yuzukosho · olde Remeker · couscous

    18,00
  • Rib-eye (250 g)

    dry aged double dutch beef · pomme Anne · Bearnaise saus

    35,00
  • Eendenborstfilet

    rode biet · toffee · balsamico · witlof · kardemom

    24,00

B61 SWEETS

  • Chocoladetaartje

    gedroogde vruchten crumble · tonkaboon ijs

    10,00
  • Tiramisu

    Amaretto · nashi peer · topinamboer · five spice

    10,00
  • Citrus

    mousse · sablé · yoghurt · rozemarijn

    10,00
  • Kaas van het Kaasatelier

    5 soorten · walnotenbrood · appelstroop

    15,00
Back To Top